T. Henriksen Entreprise ApS​

Tilbygning til hus med professionelle fagfolk

Fokus det gode håndværk og kyndig rådgivning

Drømmer du om et større hus, uden du behøver at flytte? Der findes heldigvis mange muligheder for at bygge til, uden at det skal koste dig en bondegård. Læs med her og bliv klogere.


Det kan være fristende at sælge sin bolig og købe en ny, for at få opfyldt sine nye ønsker og behov. Men med den rette fagprofessionelle hjælp, kan du i stedet få lavet en tilbygning til dit hus, som er en billigere løsning.


Hos T. Henriksen Entreprise ApS har vi fokus på det gode håndværk, og vi yder altid realistisk og kyndig rådgivning. Vi har hjulpet mange kunder med et realisere deres drømme med tilbygning til hus, og vi står også klar til at hjælpe dig. Vi er beliggende i Herlev, men kører gerne ud til kunder i Ballerup, Lyngby, eller resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi bygger til dit hjem med byggegaranti

Vores arbejde med tilbygning til hus omfatter alle typer af opgaver, da vores erfaring rækker bredt. Vi står til rådighed med vejledning i forhold til byggematerialer, og hvordan du får mest og bedst udbytte af husrenoveringen.

Vi kan eksempelvis hjælpe dig med en tilbygning til hus eller sommerhus, hvis du ønsker at få plads til en ny stue, udestue, entre, garage og meget anden. Vi bygger ud fra dine ønsker, og det står dig frit for selv at vælge, hvad de ekstra rum skal bruges til.


Vi er medlem af DI Dansk Byggeri, hvilket er en fordel for dig, når du vælger os til din opgave. Hvis du ønsker at læse mere om de mange fordele, kan du få mere information ved at trykke her.

Få en pris på tilbygning til hus

Ønsker du at høre mere om dine muligheder eller vores priser på en tilbygning eller ombygning, kan du kontakte os allerede i dag. Du kan ringe til os på 27 62 16 51 eller skrive på kontakt@henriksenentreprise.dk. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Få en pris på din opgave

Ønsker du et uforpligtende tilbud af en professionel tømrer, så kontakt os allerede i dag – vi står klar til at lytte til dine ønsker og behov. Du kan ringe til os på 27 62 16 51 eller skrive til os på kontakt@henriksenentreprise.dk.

Vi glæder os til at realisere dine drømme.​

​Få et tilbud på dit projekt

Få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt


​Vær opmærksom på du får en boks frem når du har udfyldt formularen, hvor vi bekræfter vi har modtaget din forespørgsel

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

T. Henriksen Entreprise ApS

Meteorvej 49, 2730 Herlev

CVR: 39672049

Kontaktoplysninger

Telefon: 27 62 16 51

E-mail: kontakt@henriksenentreprise.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket