T. Henriksen Entreprise ApS​

Ombygning af hus ud fra dine behov

Dit professionelle byggefirma

Er der kommet flere medlemmer til din familie, eller har dine behov på anden vis ændret sig, så din bolig ikke længere rækker? Det kan være, at du ønsker at få gjort stuen større, få lavet flere værelser eller måske få åbnet op mellem køkkenet og spisestuen? Med en ombygning af hus kan du få skabt en bolig, der imødekommer alle dine behov, uden det er nødvendigt at skulle købe et helt nyt hus.


Hos T. Henriksen Entreprise ApS er vi klar til at hjælpe, uanset hvad årsagen er, og hvad du ønsker at få lavet om derhjemme. Vi varetager nemlig alle opgaver med husrenovering, herunder ombygning af hus, med stor erfaring og faglighed. Vores byggefirma holder til i Herlev og hjælper herfra både kunder i Lyngby, Ballerup samt hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Renovering og ombygning af hus med garanti for kvalitet

Vi tilbyder både ombygning af huse og sommerhuse, og vi rådgiver dig gerne om, hvordan du får mest muligt ud af kvadratmeterne i netop din bolig – og ud fra dine behov.

 
Vi kan blandt andet være behjælpelige, når det drejer sig om:

Vi har et stort fokus på at levere samme høje kvalitetsstandard til alle vores kunder. Det gør sig både gældende i forhold til at vælge de rette materialer, den rette fremgangsmåde og udvise den samme grundighed, hver gang vi hjælper med ombygning og renovering af huse.


Dertil er vi medlem af DI Dansk Byggeri, hvorfor alt det arbejde, vi foretager, er underlagt deres garantiordning, som sikrer dig en høj kvalitet i arbejdet – eller pengene tilbage.

Kontakt os for at høre mere

Hvis du ønsker at høre mere om, hvilke muligheder du har for ombygning af huset, eller hvis du vil have et tilbud på din konkrete opgave, så er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre ved at ringe på 27 62 16 51 eller skrive til kontakt@henriksenentreprise.dk.

Få en pris på din opgave

Ønsker du et uforpligtende tilbud af en professionel tømrer, så kontakt os allerede i dag – vi står klar til at lytte til dine ønsker og behov. Du kan ringe til os på 27 62 16 51 eller skrive til os på kontakt@henriksenentreprise.dk.

Vi glæder os til at realisere dine drømme.​

​Få et tilbud på dit projekt

Få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt


​Vær opmærksom på du får en boks frem når du har udfyldt formularen, hvor vi bekræfter vi har modtaget din forespørgsel

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

T. Henriksen Entreprise ApS

Meteorvej 49, 2730 Herlev

CVR: 39672049

Kontaktoplysninger

Telefon: 27 62 16 51

E-mail: kontakt@henriksenentreprise.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket