T. Henriksen Entreprise ApS​

Ombygning og tilbygning til hus

Dit professionelle byggefirma

​Drømmer du om et større hus eller at få bygget om? Der findes heldigvis mange muligheder uden at det skal koste dig en bondegård. Læs med her og bliv klogere.


Det kan være fristende at sælge sin bolig og købe en ny, for at få opfyldt sine nye ønsker og behov. Men med den rette og fagprofessionelle hjælp, kan du i stedet få lavet en tilbygning eller ombygning til dit hus, som er en billigere løsning.

Hos T. Henriksen Entreprise ApS har vi fokus på det gode håndværk, og vi yder altid realistisk og kyndig rådgivning. Vi har hjulpet mange kunder med et realisere deres drømme ved både tilbygning og ombygning til hus, og vi står også klar til at hjælpe dig. Vi er beliggende i Herlev, men kører gerne ud til kunder i Ballerup, Storkøbenhavn og Nordsjælland.​

Renovering af hus med byggegaranti​

Vores ombygning og tilbygning til hus omfatter alle typer af opgaver, da vores erfaring rækker bredt. Vi står til rådighed med vejledning i forhold til byggematerialer og hvordan du får mest og bedst udbytte af renoveringen.


Vi kan blandt andet være behjælpelige, når det drejer sig om:


Vi er medlem af DI Dansk Byggeri, hvilket er en fordel for dig, når du vælger os til din opgave. Hvis du ønsker at læse mere om de mange fordele, kan du få mere information ved at trykke her.

Få en pris på ombygning og tilbygning til hus

Ønsker du at høre mere om dine muligheder eller vores priser på husrenovering, kan du kontakte os allerede i dag. Du kan ringe til os på 27 62 16 51 eller skrive på kontakt@henriksensentreprise.dk. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.​

Få en pris på din opgave

Ønsker du et uforpligtende tilbud af en professionel tømrer, så kontakt os allerede i dag – vi står klar til at lytte til dine ønsker og behov. Du kan ringe til os på 27 62 16 51 eller skrive til os på kontakt@henriksensentreprise.dk.

Vi glæder os til at realisere dine drømme.​

​Få et tilbud på dit projekt

Få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt


​Vær opmærksom på du får en boks frem når du har udfyldt formularen, hvor vi bekræfter vi har modtaget din forespørgsel

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

T. Henriksen Entreprise ApS

Meteorvej 49, 2730 Herlev

CVR: 39672049

Kontaktoplysninger

Telefon: 27 62 16 51

E-mail: kontakt@henriksenentreprise.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket